Arctic Monkeys van donar el tret de sortida aquest dimarts a la seva primera gira en 3 anys. El concert va tenir lloc a Istanbul i en ell van sonar fins a vint-i-una cançons, tot i que cap d’elles era nova. Sí que es va recuperar ‘Potion Approaching‘, una de les peces del disc “Humbug” que no sonava en directe des del 2011.

No van faltar-hi temes com ‘I bet you look good on the dancefloor’, ‘Brianstorm’, ‘The View From the Afternoon’, ‘Teddy Picker’, ‘Crying Lightning’, ‘505’ o ‘Do I Wanna Know’, que va servir per obrir un concert, que va finalitzar amb la potent ‘R U Mine?’.

La banda continuarà durant les properes setmanes oferint directes, amb una única actuació aquest any a l’estat espanyol i que tindrà lloc al nou festival Cala Mijas de Màlaga l’1 de setembre.

- Publicitat -

De moment no hi ha notícies sobre el nou disc del grup, que no hauria de trigar molt més a arribar.