Foto: Marc Clapés

Joan Dausà es converteix en l’artista que ostenta la cançó que més ha sonat a les emissores de ràdio de Catalunya durant el darrer mes, tot gràcies a ‘Queda’t així‘, la cançó produïda per Alizz i que és tot un èxit.

La llista confeccionada per APECAT també destaca la gran pujada de Sara Roy amb ‘Una cançó d’amor’, que escala fins al top 3 dels temes més sonats. La versió dels 30 anys de ‘Mai trobaràs’ amb Sopa de Cabra, Buhos, Ginestà i The Tyets, debuta a la quarta plaça.

El mes de juliol està ple de novetats respecte al mes anterior i debuten al top: ‘Supermercat’, de Lildami (número 7); ‘Que t’agradi veure’m’, de La Pegatina (8); ‘Amor XXL’, de Gertrudis i Bounce Twice (9); ‘Corren’, amb Gossos i Ramon Mirabet (10); ‘Llums de mitjanit’, amb Miki Núñez i Mariona Escoda (11); ‘M’han robat el sol’, de Samantha (15); ‘Aquí ara i així’, amb Santi Balmes i Clara Vinyals (17); ‘El teulat’, de Les Montses (19); ‘Deixa’m perdre el temps’, de Doctor Prats (23); ‘A les fosques’, de Julieta (25); ‘Plaers’ de Mosaic (26) i ‘Wan Tun’, de 31 FAM (27).

- Publicitat -

Doctor Prats cauen al segon lloc amb ‘A poc a poc’, mentre que Sexenni situen ‘De lao’ com la sisena peça més radiada el juliol.