Aquest mes de maig ‘A poc a poc’ de Doctor Prats s’ha convertit en la cançó que més ha sonat a les emissores del nostre país, fent una pujada espectacular respecte a l’abril, on ha passat del lloc 20 a l’1.

També fan una pujada enorme els lleidatans Sexenni i el seu ‘De Lao’, que en tan sols un mes ha passat del 15è lloc al 4, per una de les bandes de moda en aquests moments.

El segon tema més radiat de maig ha estat ‘Here2Play’ dels Stay Homas, seguit d”Animals’ d’Els Catarres. Itaca Band són cinquens amb ‘Com una bala’, Blaumut sisens amb ‘El que vull’, mentre que el setè lloc l’ocupa Manu Guix amb ‘Com dues gotes d’aigua’.

- Publicitat -

En vuitè lloc debuta David Ros amb ‘Estimant salvatge’, mentre que a la novena plaça també trobem la novetat de ‘Quan arribi lal’ba’ de lal’ba. 

Fora del top 10 trobem altres novetats entre els 30 temes més radiats al maig: Sau amb ‘Color de sang’ (20), Porto Bello i Nerea Rodríguez amb ‘Som de foc’ (23), Marcel i Júlia ‘Que no s’acabi mai’ (24), Mishima ‘Un lloc que no recordi’ (26), ‘Galtes vermelles’ dels Iglú i Lluc (27), ‘Trobo caravana’ de Cronopios (28) i ‘Una cita’ de Ginestà‘ al lloc 29.

Les llistes del més radiat a les emissores del país està confeccionat cada mes per l’APECAT i es pot consultar al seu web.