Els Catarres continuen triomfant amb ‘Diamants’ el senzill de presentació del disc de títol homònim i ja suma un nou mes on és la cançó que més ha sonat a les emissores musicals del país. L’esperat retorn del grup els ha portat a l’èxit una vegada més.

Tampoc es queden curts Buhos, que també continuen un altre mes a la segona posició amb ‘T’he trobat a faltar‘, un dels temes preferits de les emissores a l’hora de programar la música que sonarà.

Joan Dausà debuta al tercer lloc amb ‘Que vingui algú‘, mentre que Blaumut amb ‘El que vull’ i Oques Grasses amb ‘Elefants, continuen amb el seu camí ascendent. A la sisena plaça debuten Itaca Band amb ‘Com una bala’, mentre que Ginestà incrementen 13 posicions amb ‘Somni’. Habla de mí en presente debuten al novè lloc amb ‘Fa calor’.

- Publicitat -

Fora del top 10 destaca la gran pujada de Vienna i Adrià Salas de la posició 28 a la 12 amb ‘Per què no balleu?’.

També debuten a la llista que confecciona APECAT: Julen amb ‘Una cançó’ (nº13), Joan Masdéu ‘No en tens prou’ (nº14), La Fúmiga amb ‘L’orquestra del Titànic’ (nº15), Jennifer Rojo ‘Consentir-te’ (nº19), Stay Homas ‘Here2Play’ (nº22), Siderland ‘La història comença aquí’ (nº23), Gigi Ros amb ‘Tota l’estona’ (nº25), Julieta ‘Algun dia’ (nº29) i un tema de fa uns quants anys de Kabul Babà ‘Sent la nit’ (nº30).