Rosalía ha estat la convidada aquest dijous del programa El Hormiguero, on la cantant catalana ha anat per promocionar “Motomami” el disc que aquest divendres es posa a la venda.

La cantant ha contestat les preguntes que Núria Roca li feia des del plató, però també les que Pablo Motos li feia des de casa seva (ja que es troba confinat per la Covid).

Motos li ha preguntat si té por de decebre als seguidors d'”El mal querer” i ella li ha respost que l’important és fer música des del cor. A Motos també li inquietava saber si les cançons del nou disc les escrivia fumada, per lletres com les de ‘Saoko’, però ella ha dit que no fuma, ja que després no tindria aquesta veu de colibrí.

- Publicitat -

Un dels moments més comentats a la xarxa ha estat quan han emès un vídeo on es veia a la cantant disfressada de reportera i preguntant a la gent de Madrid què opinaven de la Rosalía i de la seva música. Hi ha hagut comentaris molt diferents, també algú que estava decebut per la seva evolució cap al reggaeton i fins i tot ha sortit el nom de la seva exparella C. Tangana.