TikTok ha tornat a fer màgia i ha impulsat la carrera de la brasilera Anitta i el seu senzill ‘Envolver’. I és que són milers les persones que comparteixen vídeos intentant imitar el ball de la cançó, que tot i que no és molt complicat si que és necessari tenir molta coordinació.

La cançó forma part del disc “Girl from Rio”, es va estrenar a finals de 2021 i presenta una cançó de reggaeton, que ve acompanyada d’un videoclip molt sensual. Darrerament se n’ha fet una versió remix amb Justin Quiles, però és el tema original el que està arrasant a les llistes.

Aquesta mateixa setmana ha entrat a la potent Today’s Top Hits de Spotify i la cançó ja és número 1 Global. Curiosament a la llista espanyola només ocupa la posició 22, però s’espera que vagi escalant posicions durant els propers dies.

- Publicitat -

 

És la primera cançó brasilera que arriba tan amunt a la llista global de Spotify, tot i que s’ha de tenir en compte que està cantada en espanyol.

El videoclip suma 70 milions de visualitzacions, mentre que a Spotify ja n’acumula 67.