El cantant terrassenc Miki Núñez serà l’encarregat de presentar el nou talent show musical de TV3Eufòria“, al costat de la periodista Marta Torné, que darrerament hem vist al programa “Persona infiltrada”. El Miki també se l’ha pogut veure a TVC en el programa “Covers”.

“Eufòria” està produït per Veranda TV, que també es van encarregar de la producció del concurs Oh Happy Day, Persona Infiltrada o de la sèrie Merlí. Està previst que s’estreni el primer trimestre d’aquest any.

El càsting de “Eufòria” va comptar amb més de 1500 participants en la primera prova, dels quals només en van passar 91. De tots ells està previst que en la següent fase en surtin els 15 cantants definitius, que s’hauran d’enfrontar i col·laborar entre ells en una competició que els pot obrir camí a la indústria musical del país. La segona fase tindrà lloc del 14 al 16 de gener.

- Publicitat -