Els Catarres comencen l’any del seu retorn discogràfic situant ‘Diamants’ com la cançó en català que més ha sonat a les emissores de ràdio del nostre país.

El rànquing confeccionat per APECAT situa el grup d’Aiguafreda al número 1, després de 3 mesos amb ‘Petar-ho’ d’Oques Grasses com el tema més radiat al país. Aquest mes cauen fins al quart lloc.

En segona posició debuten els Buhos amb l’adaptació al català de ‘T’he trobat a faltar’, que ha tingut molt bona rebuda per part del públic. La tercera plaça és per la col·laboració entre Sara Roy i Miki Núñez amb ‘Tot és més fàcil’.

- Publicitat -

La nova versió de ‘El boig de la ciutat’ de Sopa de Cabra, Joan Dausà amb ‘Ho tenim tot’ o ‘Ficció’ dels Blaumut també formen part del top 10.

Samantha debuta a la dotzena posició amb ‘Sóc la d’ahir‘, mentre que la nova versió de ‘Jean-Luc’ d’Els Amics de les Arts i Pablo López la trobem al lloc 22. També entren a la llista Antònia Font amb ‘Un minut estroboscòpica’ (24) i tornen a entrar Les Montses amb ‘Els meus amics’ (28) i Cultrum amb ‘Seguiré cantant’ (29).