Oques Grasses han aconseguit situar el seu disc “A tope amb la vida” com un dels 100 discs més venuts durant el 2021 a Espanya. De fet, és l’únic disc de parla catalana que entra al top 100 i se situa a la posició 64 amb un total de 28 setmanes a dins de la llista.

Altres artistes catalans que també figuren al top 100 són Aitana amb “11 razones” (número 6), Love of Lesbian amb “V.E.H.N” (número 20), Sergio Dalma amb “Alegría” (número 38), Rosalía amb “El mal querer” (número 66), Nil Moliner amb “Bailando en la batalla” (número 67) i de nou Aitana amb “Spoiler” (número 76).

El disc més venut el 2021 a l’estat espanyol ha estat “El madrileño” de C. Tangana, seguit per “Mil Manos” de Camilo i el tercer lloc és per Dua Lipa amb “Future Nostalgia”.

- Publicitat -

Pel que fa a les cançons més venudes de l’any no apareix cap tema cantat en català, però sí algunes produccions d’artistes catalans com: zzoilo i Aitana amb ‘Mon amour’ (número 9), ‘La noche de anoche’ amb Bad Bunny i Rosalía (número 20), ‘Libertad’ de Nil Moliner (número 59) o Jarabe de Palo amb ‘Eso que tu me das’ a la plaça 86.

La cançó més popular a Espanya durant el 2021 va ser ‘Todo de ti’ de Rauw Alejandro, seguida de ‘Pareja del año’ de Sebastián Yatra i Myke Towers, mentre que el tercer lloc és per ‘Tiroteo (remix)’ de Marc Seguí, Pol Granch i Rauw Alejandro.

Les llistes es poden consultar a Promusicae.