A finals d’agost el dj nord-americà Acraze va presentar una cançó original de la formació Cherish ‘Do It To It’, que va arribar amb el recolzament de diferents artistes del sector, fet que han impulsat la cançó a les principals llistes d’èxit.

Aquest mes de novembre la cançó ja ha entrat al top 50 dels temes més escoltats a Spotify, on suma més de 40 milions des de la seva estrena.

Aquesta nova versió li dóna un toc més ballable a la versió original, sense oblidar-se del so vintage que actualment funciona de meravella. La cançó de la formació Cherish va arribar el 2006, on aquesta banda femenina que es caracteritza per un so pròxim al hip hop, va portar a ‘Do it to it’ fins a un bon grapat de llistes de tot el món.

- Publicitat -

Acraze aposta per portar el house de nou a les pistes de ball, però també està obtenint gran recolzament a aplicacions com TikTok, que també han impulsat la cançó amb reptes virals.

Els últims dies la cançó s’ha situat com la segona més cercada a tot el món a través de Shazam, només superada per ‘Cold heart’ d’Elton John i Dua Lipa.

Do it to it‘ és la cançó més popular de l’artista a través de Spotify, on comparteix la seva música des del 2017 amb temes més o menys populars com ‘Bang Bang’ del 2019, que fins al moment era el tema més escoltat a la plataforma.