Oques Grasses han tornat a triomfar a la ràdio catalana després d’estar diferents mesos al primer lloc amb ‘Bye Bye’. Ara ha estat ‘Petar-ho‘ qui ha situat al grup osonenc de nou com el grup de referència a la ràdio.

La cançó ha estat la que més ha sonat a la ràdio durant el darrer mes i ha desbancat a la Suu i el ‘Barcelona tropical’ que ha caigut set posicions.

En segon lloc continuen pujant Sara Roy i Miki Núñez amb ‘Tot és més fàcil’ que ha sumat 16 posicions respecte al mes anterior. La balada forma part del disc (A)MAR de la cantant catalana.

- Publicitat -

La tercera plaça és per Les Montses amb ‘Lliure’ que també pugen des del disc “Enlaire”. Els quarts són Stay Homas amb ‘No vull baixar’ i en cinquè lloc se situen Doctor Prats amb ‘Massa bé’.

Mosaic debuten en setè lloc amb ‘Pel camí, mentre que David Ros també s’estrena a la llista amb ‘Després de la tempesta’. Siderland tornen a entrar al top amb ‘Només vull amor’ que entra al lloc 11. La nova versió d’Èxtasis amb Suu ‘Cançons lentes’ debuta a la tretzena plaça i Sergi Dalma situa ‘La nit de Sant Joan’ a la posició 19. Per la seva part Joan Dausà debuta al número 22 amb ‘Ho tenim tot’.

Les llistes del més sonat a la ràdio estan confeccionades per APECAT i cada més destaquen les cançons cantades en català que més s’han reproduït a les ràdios catalanes del nostre país.