Aquest diumenge va tenir lloc en diferents llocs del món el Global Citizen, una sèrie de concerts que van reunir un bon grapat d’artistes, per ajudar a recaptar diners per a la recuperació de la pandèmia mundial o acabar amb la fam al món entre altres causes.

Entre els molts artistes que es van poder veure en directe destaca una de les poques actuacions que farà Elton John els propers mesos; també Coldplay, amb col·laboració de Billie Eilish i Finneas a ‘Fix you’ i amb BTS (virtualment) a ‘My universe’ o Black Eyed Peas interpretant els seus èxits, entre ells el ‘Where is the love’.

La reunió de Fugees que els portarà de gira per tot el món també va tenir el seu moment, cantant de nou en directe ‘Ready or not’, en el que va suposar el primer concert en 15 anys.

- Publicitat -

Entre la resta d’actuacions figuren noms com Shawn Mendes amb Camila Cabello, Ed Sheeran, Maneskin, Doja Cat, OneRepublic, Christine and the Queens (amb estrena de cançons), Metallica, Adam Lambert, Camilo, Ozuna o Lorde entre altres.

Us deixem amb un grapat d’actuacions i la resta les podeu trobar al perfil de Global Citizen a Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=r_AgC6u2HY4

https://www.youtube.com/watch?v=ti0VQOSzT5A