El remix de ‘Mon amour’ de zzoilo amb Aitana ha necessitat molt poc temps per arribar al número 1 dels temes més escoltats a l’estat espanyol a través de Spotify. La cançó ho ha aconseguit aquest mateix dilluns i ha estat la mateixa Aitana qui ho ha anunciat ben emocionada a les xarxes socials.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AITANA (@aitanax)

La cançó ha pogut amb ‘Todo de ti’ de Rauw Alejandro o amb el fenomen global ‘Pepas’ de Farruko, que acumulava un grapat de dies com la cançó més escoltada a Espanya.

- Publicitat -

El remix de ‘Mon amour’ és la cançó de moda, apareix a milers de vídeos a la xarxa i tothom sembla enamorat amb aquest remix que va néixer de casualitat i després d’uns missatges que els dos artistes es van intercanviar a les xarxes.

El passat 28 d’agost els dos artistes la van cantar per primera vegada a sobre un escenari, va ser a Múrcia, on la cantant catalana es trobava de gira presentant el seu últim disc “11 razones”. Aquell va ser el primer cop que el valencià havia pujat a un escenari, i va comentar que abans només havia cantat a karaokes.