Oques Grasses situen ‘Bye Bye’ com la cançó en català que més ha sonat a les ràdios musicals catalanes durant el mes de juny. L’avançament del disc “A tope amb la vida” puja sis posicions respecte a maig i se situa com l’èxit de referència en català.

Però per espectacular la crescuda de ‘Si et quedes amb mi’ versió 30 anys de l’èxit de Sopa de Cabra amb Alguer Miquel, Santi Balmes, Judit Neddermann, Beth, Suu i Joan Dausà. Ha passat del lloc 29 a convertir-se en la segona cançó que més ha sonat durant el mes de juny.

La nova proposta estiuenca de Suu amb Carlos Sadness ‘Barcelona Tropical’ debuta en tercera plaça, mentre que Doctor Prats també s’estrenen a la quarta posició amb ‘Massa bé’.

- Publicitat -

La Fúmiga amb Samantha també debuten aquest mes de juny amb ‘Ja no fa mal’ a la novena posició dels més sonats. Les Roba Estesa se situen al lloc 13 amb ‘Oceà’.

Aquest rànquing del més sonat a la ràdio del país ho elabora APECAT i ho podeu consultar al seu web.