Miki Núñez continua triomfant amb el seu nou disc “Iceberg” i ‘No m’ho esperava’ segueix sent una de les preferides del treball. Prova d’això, la peça es torna a situar com la número 1 en català a les emissores de ràdio del nostre país.

La cançó torna a la primera posició i desbanca a Marcel i Júlia que cauen a la tercera plaça amb ‘Millor amb tu’. Miquel Abras manté el segon lloc amb ‘Què serà de les nostres vides’. Txarango pugen fins al quart lloc amb ‘Les coses senzilles’ i Beth debuta a la cinquena posició amb ‘Quan’. El nou senzill dels Porto Bello ‘Cada cop’ també debuta a la sisena plaça i confirma la bona rebuda del seu nou disc.

Entre el top 10 trobem algunes novetats respecte a març, com ‘Famílies’ de Laundry el Rumbero a la posició número 8 escalant des de l’onze. Fora del top 10 debuta Sara Roy amb ‘Poetes’ al número 11 o Cultrum amb ‘Ho canviarem tot’ al 23.

- Publicitat -

Les llistes de les cançons més sonades a les emissores de ràdio en català les pots consultar cada mes al web de l’APECAT.