La Suu va aconseguir amb ‘Tant de bo’ que fos la cançó en català que més va sonar a les ràdios del nostre país durant tot el 2020, segons han publicat des de l’APECAT. La cançó forma part del seu últim disc “Ventura” i a més es va convertir en la banda sonora de TV3 i Catalunya Ràdio durant l’estiu passat.

La segona posició l’ocupen els Blaumut amb ‘De veritat’, seguits de Txarango amb ‘A la deriva’. Stay Homas & Oques Grasses són quarts amb The Bright Side, mentre que la nova versió de ‘La petita rambla del Poble Sec’ de Cesk Freixas i Alguer Miquel ocupa el cinquè lloc. Miki Núñez amb ‘Escriurem’ és sisè i ‘El meu cos’ d’Els Amics de les Arts se situa en setena plaça. Per darrere trobem La Pegatina amb ‘La Guspira’, la Beth és novena amb ‘Que tremolin els arbres’ i la desena plaça és per ‘El dia de la victòria’ de Buhos, Miki Núñez, Lildami i Suu.

Fora del top 10 també trobem Alfred García amb Txarango amb ‘Crema la nit’ (nº13), ‘Ho sento molt’ de Gertrudis (nº14), ‘L’altre fase’ de Joan Garrido (nº15) o ‘Milionària’ de Rosalía (nº19).

- Publicitat -