‘Millor amb tu’ de Marcel i Júlia s’ha convertit en la cançó en català que més ha sonat durant el mes de març a les ràdios del nostre país. La peça forma part del segon disc del grup anomenat “En òrbita” i des del primer moment ha enganxat al públic català.

La segona posició és per Miquel Abras amb ‘Què serà de les nostres vides”, que puja des de la cinquena plaça que ocupava el febrer. Miki Núñez continua triomfant amb ‘No m’ho esperava’ que se situa tercer, seguit de la Beth amb ‘Que tremolin els arbres’, que perd la primera posició del mes de febrer. Gertrudis i Doctor Prats són cinquens amb ‘No em dóna la gana’ i Txarango escalen fins al sisè lloc amb la balada ‘Les coses senzilles’.

Entre les novetats respecte a febrer trobem: Landry el Rumbero al lloc 11 amb ‘Famílies’, Stay Homas amb ‘Les Merdes’ al 12, Joan Garrido amb ‘Un dia’ al 15 o Les Montses amb ‘Heroi’ al 17.

- Publicitat -

Les llistes del més punxat en català es poden consultar cada mes al web de l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT).