‘Que tremolin els arbres’, el retorn de Beth després de molts anys de silenci, està triomfant a les emissores de ràdio del nostre país, que durant el mes de febrer l’han fet sonar amb tanta força que ha estat la cançó cantada en català que ocupa el número 1 del rànquing que cada més elaboren des de Apecat.

Beth pren el lideratge que ocupava el mes de gener Miki Núñez amb ‘No m’ho esperava’ que cau a la segona posició, seguit pels Buhos amb ‘Mil batalles’. La quarta plaça l’ocupa la col·laboració de Gertrudis i Doctor Prats en la nova versió de ‘No em dóna la gana’.

La cinquena posició és pel baix-empordanès Miquel Abras que debuta en aquell lloc amb ‘Què serà de les nostres vides’, seguit d’un altre debut a la llista ‘2080’ de Lildami. Txarango són setens amb ‘Quan cau el sol’, Porto Bello ocupen el vuitè lloc amb ‘Abril’, ‘La guspira’ de La Pegatina és novena i el desè lloc debuten Txarango de nou amb ‘Les coses senzilles’.

- Publicitat -

Fora del top 10 trobem altres entrades a la llista com: ‘La lluna i jo’ de Sau30 (número 14), ‘Camina sota el sol’ de Strombers (número 15), ‘Millor amb tu’ de Marcel i Júlia (número 16), ‘Quan no abrigui aquest món’ de Cesk Freixas (número 17) o ‘Havia de passar’ de La Fúmiga i The Tyets (posició 20).