Despacito‘ la cançó de Luis Fonsi tenia fins aquest dilluns el privilegi de tenir el vídeo musical més vist de la plataforma Youtube amb 7.039.071.592 milions de visualitzacions, però ara mateix la cançó infantil ‘Baby Shark‘ suma 7.046.522.667 visualitzacions i supera per uns 7 milions a l’èxit de Fonsi i Daddy Yankee.

El vídeo ha estat produït per la companyia educativa sud-coreana Pinkfong i el vídeo en qüestió es va penjar el 17 de juny del 2016, uns mesos abans que el ‘Despacito’ que ho va fer el gener del 2017. Des de llavors la cançó infantil ha anat escalant posicions entre els vídeos més vistos fins arribar al primer lloc.

Aquest mateix any es va presentar una nova versió del tema coincidint amb la Covid, on es promovia una bona higiene de mans entre els infants.

- Publicitat -