Una vegada més l’aplicació de vídeos curts TikTok ens porta una nova proposta musical que està en boca de tots. Parlem de Fousheé, una cantant de 29 anys que viu a Nova York i que darrerament triomfa a tot el món gràcies a ‘Deep end‘.

Fousheé ha participat al programa The Voice de la cadena NBC formant part de l’equip d’Adam Levine.

Tot i que no ha editat encara cap disc, aquest 2020 el seu nom ha començat a sonar amb força després de col·laborar amb el raper Sleepy Hallow a la cançó ‘Deep end freestyle’, l’avantsala del que seria el seu actual èxit ‘Deep end’. De fet la versió original del tema suma més de 100 milions de reproduccions a Spotify.

- Publicitat -

Des de fa uns dies és l’artista més cercada a escala mundial a través de Shazam gràcies a la mencionada cançó, que ahir mateix va ser número 1 de tendències a l’aplicació TikTok amb més d’un milió de vídeos que van utilitzar la seva cançó.

A finals de juliol va compartir el videoclip d’aquesta cançó, que de moment suma 3 milions de visualitzacions, però amb l’èxit que està tenint en aquests moments podrien perfectament ser molts més els pròxims dies.

Fa poc ha firmat un contracte amb la discogràfica RCA amb la qual segurament publicarà el seu primer disc.