Des de l’organització del Vida s’és conscient que la situació actual és dura i que el confinament que està afectant a tots pot ser difícil d’afrontar. És per això, i amb la intenció d’animar el seu públic i aportar la seva part en aquest moment excepcional, que des del VIDA s’ha creat la iniciativa #VidaAtHome

A partir d’avui a les 19:00h es publicaran a les xarxes socials del festival un seguit de càpsules gravades per artistes que actuaran al VIDA 2020, així com d’artistes i grups propers al segell Vida Records. Micro-concerts, sessions o simplement missatges d’ànims des de les seves cases en un moment en què per sobre de tot es necessita solidaritat.
Aquesta tarda a les 19:00h es donarà el tret de sortida amb una actuació única i íntima de Ferran Palau. Els propers dies serà el torn de Clara Peya, Enric Montefusco, DJ Maadraassoo, Meritxell Neddermann, The New Raemon, Núria Graham, Paula Valls, Rey Lobo, Sam Berridge, Tversky i més artistes per confirmar.

Cal destacar que aquests artistes han fet l’esforç extraordinari de crear uns formats inèdits amb els recursos que tenen a casa seva. El públic del festival podrà veure’ls i escoltar-los en ple esplendor al Vida aquest estiu.

- Publicitat -

Amb #VidaAtHome el festival vol mostrar que la música està present inclús en els moments més difícils i que amb la col·laboració de tota la ciutadania, ens en sortirem.