Aquesta matinada ha tingut lloc l’esdeveniment televisiu més vist de l’any la Super Bowl que enguany ha comptat amb una mitja part musical a càrrec de dues artistes llatines com són Shakira i Jennifer Lopez que han ofert un recull de les seves cançons més conegudes i que ha comptat amb la participació de J Balvin i Bad Bunny per acabar d’animar el show.

El directe va començar amb Shakira interpretant ‘She Wolf’, seguit per ‘Empire’, ‘Ojos así’ i ‘I like it’ amb l’aparició sorpresa de Bad Bunny. També van sonar ‘Chantaje’ o ‘Hips don’t lie’.

El relleu l’agafava J Lo amb un so més urbà amb temes com ‘Jenny from the Block’, ‘Get right’, ‘Love don’t cost a thing’, ‘On the floor’ o ‘Mi gente’ al costat de J Balvin. La part final s’ajuntaven les dues protagonistes per interpretar el famós ‘Let’s get loud’, en una de les dues cançons que han fet juntes, com també ha passat amb ‘Waka Waka’.

- Publicitat -

Abans de tot això Demi Lovato dividia al públic amb la seva versió de l’himne dels Estats Units, no per desafinar sinó pel sentiment que a alguns els hi ha semblat que no ha posat.