La revista Time ha publicat un llistat de les que ells consideren millors cançons del que portem d’any. En ella figuren temes com ‘Sucker’ de Jonas Brothers, ‘Late night feelings’ de Mark Ronson i Lykke Li, ‘Old town road’ de Lil Nas X i Billie Ray Cyrus, ‘Juice’ de Lizzo o ‘Con Altura‘ de la cantant catalana Rosalía amb J Balvin.

Sobre l’elecció de la cançó diuen que Rosalía ha demostrat la seva capacitat camaleònica durant la seva ràpida fama el darrer any, des de cantar balades amb James Blake, versions de Justin Timberlake, himnes dance i tot amb el mateix talent. ‘Con Altura’, sona amb ritmes hip-hop i flamencs i amb influències de l’orient mitjà. L’article acaba el comentari de la cançó, explicant que sona com el futur de la música pop global.

El vídeo de ‘Con Altura’ es va estrenar fa 2 mesos i ja supera els 200 milions de visualitzacions a Youtube i s’apropa als 100 milions de reproduccions a Spotify.

- Publicitat -

LES 10 CANÇONS (clica per escoltar-les)

Anitta & Prince Royce – Rosa

Cautious Clay – Sidewinder

FKA twigs – Cellophane

G-Eazy, Blueface, ALLBLACK & YG – West Coast remix

Guaynaa – Rebota

Jonas Brothers – Sucker

Lil Nas X and Billy Ray Cyrus – Old Town Road remix

Lizzo – Juice

Mark Ronson & Lykke Li- Late Night Feelings

Rosalía & J Balvin – Con Altura