Rosalía és una de les cantants més reclamades per tots els festivals i ciutats del món i sense anar més lluny fa pocs dies es va anunciar una gira pels Estats Units i que en molt poca estona va veure com aconseguia exhaurir totes les entrades. Però no tot són alegries per la cantant catalana, que els últims dies ha hagut de veure com es parlava d’ella pel suposat preu que cobra per actuar.

Tot neix arran d’un missatge de l’alcalde de Valladolid, Óscar Puente que deia a través de Twitter el suposat catxe de l’artista. Puente explicava que Rosalía cobrava mig milió d’euros per actuar, fet que va provocar que la cantant respongués al polític i desmentís categòricament aquest preu i remarcant que era fals. La catalana explicava als seus seguidors que ja saben que no és un xou senzill i que hi ha moltes persones treballant, però el que s’ha dit està lluny de ser veritat.

- Publicitat -

Aquí no ha acabat la cosa, ja que Puente ha respost a la cantant assegurant que aquesta és la xifra que els hi va passar el seu agent per començar a parlar després de dos mesos d’espera. El polític afegeix que “en tot cas si aquesta no és la xifra, digui’ns el seu catxe i estarem encantats de contractar-la“.