El 2018 ha estat un gran any per la música cantada en català i grups com Els Catarres, Doctor Prats, Buhos o Txarango han seguit gaudint del favor del públic, omplint tots els concerts que oferien i consumint la seva música. També les seves cançons han obtingut bons rèdits a les plataformes d’streaming i els seus videoclips han estat vistos amplíssimament per la població.

A continuació repassarem els 10 més vistos d’aquest any que deixem enrere i que estan encapçalats per ‘Fins que arribi l’alba’ d’Els Catarres, que en el moment d’escriure aquesta publicació sumem 4.752.821 de visualitzacions des del 6 de febrer, data que es va presentar. La segona posició és per la creació de diferents artistes sota el lema ‘Los Borbones son unos ladrones‘ (que forma part de la llista perquè inclou fragments en català) i que suma una mica més de 3,9 milions. Buhos ocupen el tercer lloc amb ‘Volcans’ amb 3,7 milions, seguits de ‘Caminem lluny’ de Doctor Prats amb 3,5. A més distància trobem els Auxili amb ‘Hui la liem’, Txarango amb ‘Tanca els ulls’, 31 FAM amb ‘Males cares’, Suu amb ‘Lligar no es lo teu’, Aitana amb ‘Tu pots canviar-ho tot’ i els Zoo tanquen el podi amb ‘Omertà’.

Al llistat complet publicat per la revista Enderrock, figuren noms com Joan Dausà, Animal, Ninus, Els Pets, Gertrudis, El petit de Cal Eril, Lo Pau de Ponts, Lildami o Ebri Knight.

- Publicitat -

https://www.youtube.com/watch?v=QlkiznqBk4I