WOODLAND HILLS, CA - MAY 18: Demi Lovato attends the Demi Lovato visits Fabletics at The Village at Westfield Topanga on May 18, 2018 in Woodland Hills, California. (Photo by Ari Perilstein/Getty Images for Fabletics)

Demi Lovato és la cantant més buscada a Google durant aquest 2018, en un any on la popular artista no ha passat per massa bons moments després d’ingressar a una clínica de desintoxicació durant l’estiu, després de trobar-la inconscient a casa seva.
Musicalment les coses li han anat una mica més bé, gràcies a l’èxit de ‘Échame la culpa’, la seva col·laboració amb Luis Fonsi.
La cantant va mostrar-se recuperada fa cosa d’un mes, fet que va alegrar als seus seguidors, que van patir durant alguns mesos.

Per darrere de Lovato figura la rapera Cardi B, que ha tingut un 2018 d’allò més bo gràcies a les col·laboracions amb Maroon 5 o al seu èxit en solitari i amb cançons com ‘I like it’.

- Publicitat -

A la cerca global, la Copa del Món de Futbol (World Cup), va liderar el rànquing global, en especial atenció als mesos estiuencs, que és quan va tenir lloc el torneig. En segona posició trobem al suec Avicii, que va perdre la vida el 20 d’abril després de suïcidar-se. El popular DJ encapçala la llista de les pèrdues de l’any, seguit de Mac Miller i Stan Lee.

Si centrem les cerques a l’estat espanyol la personalitat que més s’ha buscat a través de Google és Rosalía, la cantant de moda aquest 2018, gràcies al seu disc “El mal querer” i a temes com ‘Malamente’. Per darrere trobem de nou al DJ Avicii, Stan Lee o Freddie Mercury, que ocupa el cinquè lloc.

Durant el 2018 el que més s’ha buscat a Google a l’estat ha estat el Mundial de futbol, la política Cristina Cifuentes, el videojoc Fortnite, Bohemian Rhapsody, Cómeme el donut, la moció de censura o la sentència de la Manada entre altres.

Pots consultar totes les llistes a Google Trends 2018.