Foto: Marc Clapés

The Tyets tenen presència a la Primera Llista des de principis de 2022 quan ‘Bailoteo’ es va fer un lloc entre les 40 posicions. Unes setmanes més tard va entrar el ‘Coti x Coti’ la cançó en català que va marcar el 2023 i que aquesta setmana en suma 52 de permanència a dins la Primera Llista.

Amb aquestes xifres es converteix en el tema en català que més haurà resistit entre el top 40, empatat amb ‘In the night’, d’Oques Grasses, que va assolir aquestes xifres el 2019.

The Tyets també situen temes com ‘Bailoteo’ o ‘Amics, tiets i coneguts’, entre les cançons que més han resistit de la Primera Llista, amb 34 i 31 setmanes respectivament.

- Publicitat -

Actualment, la cançó que ha resistit més a la Primera Llista és ‘Blinding Lights’, de The Weeknd, amb 82 setmanes, seguida de ‘As it was’, de Harry Styles amb 70, mentre que el tercer lloc l’ocupen The Kid Laroi i Justin Bieber amb ‘Stay’, amb 55. A continuació ja trobaríem ‘Coti x Coti’ i ‘In the night’.