Com ja és tradició quan s’apropa la recta final de l’any des de Primera Fila us portem el resum musical de l’any, bastant-nos en les cançons que han format part durant els darrers mesos de la Primera Llista, la llista d’èxits que publiquem cada dissabte al nostre web, que també es pot escoltar en format àudio en Podcast o a diferents emissores de ràdio del nostre país.

100 cançons que han triomfat a tot el món, però també al nostre país, en l’any amb més presència de música en català des de que fem els resums musicals. Ha estat un gran any per la producció musical a Catalunya i ens ha obert la porta a noves bandes i artistes que esperem ens acompanyin molt de temps.

De Sexenni, passant per lal’Ba, Doble, Àlex Pérez o Julen, amb noms consolidats com Buhos, Doctor Prats, Miki Núñez o Els Catarres. Tampoc han fallat aquest any els The Tyets, Lildami, Sara Roy o Oques Grasses. Un 2022 que durant la recta final de l’any ens ha descobert artistes d’Eufòria, com la Mariona Escoda, l’Edu Esteve, en Triquell o la Scorpio. Alguns ells també formen part del resum.

- Publicitat -

A nivell internacional ha estat un bon any per artistes com Harry Styles, Lizzo, Bizarrap amb Quevedo, The Kid Laroi, Lil Nas X, Imagine Dragons, Beyoncé, Adele o The Weeknd. De fet aquest últim suma dos anys seguits ocupant el número 1 del nostre rànquing anual. El 2020 amb ‘Blinding Lights’ i el 2021 amb ‘Save your tears’.

Al llarg dels propers dies anirem actualitzant el compte enrere fins arribar al número 1, a la cançó que més temps ha format part de la Primera Llista durant aquest 2022.

LES 100 CANÇONS DEL 2022

100 AVA MAX

Million Dollar Baby


99 BUHOS

La pluja tropical


98 NIL MOLINER

La playa


97 LIL NAS X

Star walking


96 SHAWN MENDES

When you’re gone


95 TRIQUELL

Jugular


94 BENNY BLANCO FEAT. BTS & SNOOP DOGG

Bad Decisions


93 GEORGE EZRA

Anyone for you


92 RIHANNA

Lift me up


91 EDU ESTEVE

La primavera


90 PURPLE DISCO MACHINE FEAT. EYELAR

Dopamine


89 FLASHY ICE CREAM 

Un estiu perfecte


88 OQUES GRASSES & RITA PAYÉS

La gent que estimo


87 ANTÒNIA FONT

Un minut estroboscòpica


86 KYGO & DNCE

Dancing feet


85 MEGHAN TRAINOR

Made you look


84 THE TYETS

Bailoteo


83 TIËSTO FEAT. AVA MAX

The Motto


82 SHAKIRA FEAT. OZUNA

Monotonía


81 SARA ROY

Una cançó d’amor