La música en català cada dia té més presència al panorama musical i també a Primera Fila. Tot i que des del nostre naixement sempre hem recolzat la música en català o produïda a Catalunya, els darrers anys hem explicat mil i una notícies relacionades amb artistes de casa, hem conversat amb ells i elles i hem recomanat les seves cançons.

Però quins són els que més hem publicat?

A nivell global Ed Sheeran és qui s’emporta el premi amb 240 entrades amb la seva etiqueta, seguit de Justin Bieber amb 185 i Coldplay amb 169. En quarta posició ja trobem el primer grup català, Oques Grasses amb 161 publicacions. Com a curiositat la primera vegada que vam parlar d’Oques Grasses va ser el 2013 quan vam entrevistar-los per primer cop al Per no dir res de Matadepera Ràdio.

- Publicitat -

El segon grup català més popular al nostre web són Els Amics de les Arts amb 122 entrades (empatats amb una de les nostres debilitats, els britànics Arctic Monkeys). Txarango han aparegut en 112 entrades, mentre que Els Catarres es queden molt a prop amb 109 notícies.

Seguidament trobem Buhos, Manel, Blaumut, Doctor Prats, Sopa de Cabra, Rosalía, Miki Núñez, Obeses, Els PetsSense Sal.

Per no afavorir o desfavorir a cap dels mencionats i com que hi ha límit d’etiquetes per publicació, en aquesta notícia no etiquetarem a ningú.