Torna a ser dilluns, i arriba una nova edició d’Els Tops per fer-te’l una mica menys dilluns i descobrir-te noves recomanacions que no et pots perdre!

En aquesta edició, abaixem lleugerament el ritme per proposar-te 10 cançons per a escoltar en un dia de pluja. I és que, ara que comencem a apropar-nos a la fi de l’estiu, cal estar preparat per aquells dies grisos de finals d’agost. Potser no podem anar a la platja o d’excursió… Però no ens han de desanimar!

Per a fer-los més lleugers, et portem una llista amb cançons de grups infal·libles com Arctic Monkeys, The Neighbourhood o The Kooks. Però no són els únics: descobreix alguns dels millors temes de Declan McKenna o DMA’s i posa banda sonora a un dia de relax.

- Publicitat -

Sona bé, oi? Doncs trobaràs la llista a l’Spotify de Primera Fila i aquí baix.