Ja és una tradició que des de Primera Fila indiquem per aquestes dates del mes de juny les cançons que creiem que marcaran musicalment l’estiu 2020.

Aquest serà un estiu atípic, però tot i que no podrem anar a molts festivals de música ni gaudir d’altres actes que potser teníem previstos, la música no deixarà de sonar i nosaltres us portem les 20 cançons que pensem marcaran aquest estiu.

Com sempre al final de tot us deixem la llista de Spotify perquè escolteu aquestes 20 propostes d’estiu de Primera Fila.

- Publicitat -

Una de les cançons que apunta maneres és ‘Me vale’ el nou senzill de Miki Núñez, que tot i que fa setmanes que es va estrenar, cada dia que passa té més popularitat i sona més a tot arreu a on vas. Ja sigui per la seva lletra repetitiva o per la positivitat de la cançó, el cantant català ha tornat a crear un èxit assegurat.

Unes altres que també han encertat de ple amb la seva proposta són Lady Gaga i Ariana Grande que gràcies a ‘Rain on me’ ja han aconseguit situar-se al capdamunt de les principals llistes musicals i el que els hi queda!

Jason Derulo ha posat lletra a un beat de Jawsh 685 que s’ha fet molt conegut gràcies a l’aplicació TikTok. El cantant li ha canviat el nom pel de ‘Savage love‘ i estem convençuts que en sentirem a parlar (i sobretot escoltar).

El nom de Topic era desconegut per la majoria dels mortals fins que va arribar ‘Breaking me‘, una peça que cada dia que passa enganxa més al públic i prova d’això les bones posicions que setmana rere setmana està assolint la cançó.

Harry Styles ha donat una segona vida al seu disc “Fine Line” gràcies a ‘Watermelon Sugar‘, que amb l’ajuda del seu videoclip estan fent pujar la cançó fins a les primeres posicions de les cançons més escoltades del moment.

Rosalía continua aportant ritme a l’actualitat en aquesta ocasió amb ‘TKN’ amb col·laboració de Travis Scott i amb la qual ja ha entrat per primer vegada a la llista americana.

La versió que Surf Mesa i Emilee han fet del clàssic ‘Can’t take my eyes off you’ ara amb el nom de ‘ily (i love you baby)’ està aportant la dosi d’elegància en unes llistes plegades de cançons de reggaeton, que tot i que no s’inclouran en aquest llistat, és evident que alguna acabar sonant amb força.

Roses‘ és una peça que fa mesos que triomfa a la xarxa gràcies al remix que ha fet Imanbek d’un tema de Saint Jhn i que provoca que la cançó continuï sent de les més escoltades i punxades a les emissores de ràdio després de més de mig any.

El bon rotllet de Benee amb ‘Supalonely‘ també pensem que seguirà tenint importància les properes setmanes i és que la cançó té un no sé què especial que ens deixa captivats i ens provoca un feeling molt gran.

Miquel Abras ha donat al clau amb ‘Flor d’estiu‘ la cançó que ha fet al costat del duet de música electrònica Minova, que li han donat vida i energia a una cançó que fa estiu.

De Dua Lipa podríem triar qualsevol cançó del seu últim disc, des de ‘Physical’ passant per ‘Don’t start now’ però ens quedem amb la més nova ‘Break my heart’, que té menys recorregut però pensem que pot aconseguir-lo durant els propers mesos.

El mateix passa amb The Weeknd, un dels artistes de moda gràcies al disc “After Hours”. Tot i que ‘In your eyes’ no ha tingut el mateix èxit que ‘Blinding lights’, les dues cançons es faran tips de sonar al llarg d’aquest estiu per aquesta fórmula positiva que transmet la seva música.

El nou disc de Txarango està evidentment acabat de sortir del forn i per tant qualsevol de les seves cançons poden acabar sent tot una tendència aquest estiu, ens quedem amb el primer senzill ‘A la deriva’, que té una lletra i una melodia marca de la casa, per tant senyal d’èxit assegurat.

Els Buhos han començat a presentar “El dia de la victòria” amb ‘A prop dels déus’, una altra peça que podem escoltar en algun xiringuito o a qualsevol festa amb els amics.

Com hem dit abans el so llatí no s’escaparà aquest estiu i un dels dels grups que més aposta per aquest estil són els Black Eyed Peas, que acaben d’editar “Translation” un treball amb sons llatins i col·laboracions de Shakira o Maluma. Un dels seus darrers senzills d’èxit és ‘Mamacita‘, que tot i que no arriba a l’èxit de ‘Ritmo’ a poc a poc va agafant volada.

Un altre dels temes que ens ha portat TikTok ha estat ‘Banana‘ la simpàtica col·laboració entre Conkarah i Shaggy, que amb l’ajuda d’un remix estan marcant tendència a la xarxa.

El que està passant amb ‘death bed‘ és espectacular, és una cançó que ni de bon tros te l’imagines sonant un dia de festa amb els amics, però passen els mesos i continua sent de les més escoltades i és que qui diu que una balada no pugui ser cançó de l’estiu?

Ava Max ens encanta. Però sembla que no només ens passa a nosaltres i que cada cançó que presenta acaba sent un èxit i una tendència a la xarxa. Quan algú es pensava que amb ‘Sweet but psycho’ ens trobàvem davant d’una artista d’un sol èxit, el temps ha demostrat que estem al davant d’una artista amb molt a dir. Aquest estiu farà sonar ‘Kings and Queens‘ i a més ja té a punt una nova cançó que segur que també ens portarà de corcoll.

DaBaby i Roddy Ricch potser no estan arribant al nostre país amb ‘Rockstar’, però al final si la gent veu que aquesta cançó és número 1 a totes les llistes mundials, potser aquí ens traiem la bena que portem als ulls i diem sí a una de les cançons que marcaran l’estiu i qui sap si alguna cosa més.

I no ens podem oblidar del grup de moda aquest confinament, els Stay Homas, estan a punt de presentar la seva primera mixtape, que serà l’aperitiu abans no arribi el seu primer disc. Una de les cançons que han presentat de la mixtape és ‘In the end‘, que ens transporta a la seva terrassa i al bon rotllo dels seus directes.