Aquest 10 de maig Bono celebra 60 anys i el músic ha decidit compartir una llista de reproducció amb 60 cançons que li han salvat la vida, amb les quals no podria haver arribat a viure sense elles.

Entre les cançons trobem peces que li van marcar durant la seva adolescència fins a cançons d’artistes més actuals com ‘Everything i wanted’ de Billie Eilish, que com Bono va escriure la seva primera cançó amb 18 anys.

Bono ja era fan de la música abans que fes música i juntament amb aquestes 60 cançons que comparteix, va escriure una sèrie de cartes als seus creadors i membres de la seva família que es poden llegir al web del grup.

- Publicitat -

Entre els artistes i grups que l’han marcat trobem a Sex Pistols, passant per David Bowie, els Beatles, Elvis, Prince, Madonna, Nirvana, Elton John o Bruce Springsteen entre altres.