Continuem amb el repàs a les 50 cançons més destacades de 2014 amb 15 nous temes. Si t’has perdut el fil, aquesta és la tercera part. Pots recuperar la primera i la segona, per saber quins temes hem inclòs en aquest resum musical de l’any.
Les 50 cançons de 2014 (25-11):

 

25 George Ezra – Budapest

 

- Publicitat -
Aquest jove artista va sortir entre els noms que cada any la BBC considera possibles revelacions musicals de l’any. Va estrenar-se amb el disc Wanted on voyage i va aconseguir el número 1 unes quantes setmanes al seu país. El senzill de presentació és aquesta bonica Budapest, que enganxa de mala manera.
El febrer actuarà a Barcelona, després de cancel·lar el concert que tenia previst fer fa unes setmanes.

24 Milky Chance – Stolen Dance

Una d’aquelles cançons que el primer cop que l’escoltes, costa d’entrar, però que a mesura que la vas escoltant t’atrapa. Ens va passar més o menys el mateix que amb Somebody That I Used To Know de Gotye.
Stolen Dance ha estat un dels èxits més importants dels darrers mesos i això que el tema és de 2013.

23 The Wild Feathers – Got It Wrong

Una banda no molt coneguda, però que ens van enamorar amb el seu debut, de títol homònim, ple de bones cançons i que van presentar en un bon directe a la ciutat de Barcelona. Got It Wrong, està molt bé, però en el disc trobaràs altres grans temes, com Left my woman o I Can Have You.

22 U2 – The Miracle (Of Joey Ramone)

Aquesta va ser una de les cançons incloses a Songs of Innocence, el disc més polèmic dels irlandesos U2, que van rebre moltes crítiques després de la seva estratègia amb Apple de regalar el disc i de què es descarregués a tots els aparells de la gent, fossin o no seguidors del grup.
La cançó és una obra mestra, de les millors del disc.

21 Ed Sheeran – Thinking Out Loud

Aquesta és la cançó preferida del cantant. Li encanta i a nosaltres també. Una balada d’aquelles que t’arriben molt a dins i que ens posa la pell de gallina cada cop que escoltem.
Ed Sheeran és un dels artistes de l’any, gràcies al disc X, un dels més venuts a tot el món.




20 Chromeo – Jealous (I Ain’t With it)

Proposta fresca, alegre, positiva i d’aquelles que et provoquen ganes de posar-te a ballar! Chromeo van presentar-nos aquesta cançó inclosa al disc White Women que ens va captivar ben ràpid i que mai ens cansem d’escoltar.

19 Foo Fighters – Something From Nothing

Carta de presentació de Sonic Highways, l’esperat nou disc dels Foo Fighters, gravat en 8 ciutats, per cada un dels temes del treball. Un disc que ha despertat tot tipus d’opinions, però el que estem segurs és que Something From Nothing és brutal.

18 Txarango – Músic de carrer

Txarango han tingut un any espectacular, gràcies a Som Riu, el segon disc de la banda, que els ha portat a voltar per tot el territori, desplegant el seu bon rotllo.
Podríem haver triat molts temes del disc, però ens hem quedat amb la primera que van presentar-nos, aquest Músic de carrer, que es va tornar molt popular, tant, que moltes emissores que mai els havien posat, van començar a punxar les seves cançons.

17 Iggy Azalea & Charli XCX – Fancy

Tema molt popular a les llistes de vendes, ens va fer descobrir aquesta jove artista, Iggy Azalea i redescobrir a Charli XCX, després de la seva altra col·laboració amb les Icona Pop amb I Love it.
Proposta molt fresca i animada que es mereix un lloc a la llista, tant pel seu èxit com per la seva qualitat.




16 Royal Blood – Out Of The Black

Aquesta és la cançó que obre el primer disc dels Royal Blood, una de les bandes amb més futur, però també amb un present més interessant que ens arriben des del Regne Unit.
Han estat ja teloners dels Arctic Monkeys i l’any vinent actuaran a Barcelona, després d’haver cancel·lat el concert de fa unes setmanes per malaltia d’un dels dos membres del grup.
El disc està ple de bones cançons, però aquesta ens té el cor robat.

15 Sia – Chandelier

Sia era una cantant que estàvem acostumats a escoltar-la amb altra gent, com Flo Rida o David Guetta, però de cop va presentar aquest tema, Chandelier, una cançó que no sabem exactament el què té, però enganxa moltíssim.
Ha sonat a moltes emissores de ràdio, ha triomfat a les llistes de mig món i esperem que la cantant continuï presentant més temes del seu disc 1000 Forms of Fear.

14 OneRepublic – Love runs out

La banda de Ryan Tedder ha continuat aquest 2014 promocionant el seu disc Native, d’on ja vam destacar l’any passat el tema Counting Stars. Aquest any n’han fet una reedició i hi han inclòs aquest Love runs out, que va conquistar-nos des del primer moment.
OneRepublic van passar per Barcelona i van arrasar amb un directe meravellós.

13 Mr Propz – Waves (Robin Schulz remix)

Un altre tema amb remix de l’alemany Robin Schulz, va propulsar la carrera d’un desconegut Mr Propz, que té tota la pinta que es quedarà amb aquest sol èxit i fruit d’un remix. La cançó original està bé, però el remix li dóna molta més força i per això ha enganxat tant. No és un gran tema, però ha funcionat.

12 Jake Bugg – Slumville Sunrise

Jake Bugg, com Oques Grasses, és un dels nostres artistes més mimats i és que ens enamora com canta, els seus videoclips i aquest nou so que li ha donat al seu segon disc Shangri-La, amb temes com What doesn’t kill you o Slumville Sunrise.
Ens morim per un concert seu a Barcelona. Potser el 2015?

11 Oques Grasses – Finals Blaus

Ja vam dir en l’anterior part, que Oques Grasses repetirien a la llista de les 50 cançons de 2014 i després de Sexy, trobem aquests Finals Blaus, un tema que està tan amunt, primer perquè ens agrada molt i segon pel fragment de la lletra on fa menció al “Per No Dir Res”. Sabem que l’entrevista que els hi vam fer fa un any els va marcar, i clar, volem pensar que va dedicada a nosaltres la cançó…
Us estimem.