Avui us volem parlar d’un nou artista emergent, en Xavi Fornaguera, que acaba de presentar el seu primer EP “Self Destruction”, la forma on el músic va utilitzar per curar ferides i començar de nou.

El maltractar el teu entorn, incapacitar els teus sentiments, la grandesa de la solitud, refer el teu interior, són algunes de les qüestions que es tracten en aquest primer disc.

El músic ens explica que intervé en gairebé totes les disciplines artístiques. I és que la seva idea des d’un principi va ser narrar una de les èpoques més fosques de la seva vida i separar-les en ordre cronològic.

- Publicitat -

Comença amb el maltractament psicològic rebut pel seu entorn, i la grandesa dels problemes que van marcar la seva vida en un abans i un després. El desenllaç del disc acaba amb un missatge bo, el ‘Començar de nou, i a la grandesa de la solitud i a teixir un camí propi amb si mateix.