Òscar Boyle és un jove de 24 anys que, amb estudis previs de trompa al conservatori de Girona, al començar la carrera de física les seves prioritats van fer un gir. Va decidir refugiar-se en la música escrivint les seves pròpies cançons, però les va guardar en un calaix.

Després de debutar aquest mes de març amb el seu primer single One Last Time, de la mà d’El Teler, el jove cantautor ens presenta Empty Pages. La cançó veurà la llum el 10 de maig i posarà nom al seu primer EP, que s’anirà estrenant single a single.

A Empty Pages Boyle fa un retrat dels seus moments més ombrívols. Quan perdem el rumb, tot ens va gran i ens costa trobar les paraules per expressar-nos. De manera que tot el que ens queda són pàgines buides, “empty pages”.

- Publicitat -

En aquest segon single, Òscar Boyle també ha treballat amb el productor Àlex Pérez, qui l’ha acompanyat tant com a productor i enginyer de gravació i mescla, com fent l’acompanyament amb el seu petit segell que porta per nom El Teler Music. Juanjo Muñoz dels estudis Catmastering ha estat, de nou, l’encarregat del màstering.

Òscar Boyle, de pare britànic, tria l’anglès com a llengua per explicar les seves històries. Dins el disc hi haurà també una cançó en castellà amb una col·laboració molt especial. Tot i això, no descarta aventurar-se amb el català i confessa que “ja en tinc alguna al calaix, amb ganes que surti a la llum”.

Artesania, sensibilitat, guitarres acústiques, sons evolvents i la seva preciosa i potent veu són els trets característics de les cançons d’Òscar Boyle. Un artista, una veu, unes cançons que no deixaran indiferent a ningú.