Foto: Lidia Ruego

Indie pop català, psicodèlia i rock. Aquestes són les coordenades sonores de Montflorit, quartet establert a Cerdanyola del Vallès. Montflorit han arribat trepitjant fort i saben com fer florir la bellesa del pop a la contundència del ritme.

“Decepció” és el primer avançament del que serà el seu segon EP; una cançó reflexiva sobre la crisi d’identitat que convida a assumir les conseqüències contextuals d’una decisió radical. Les inquietuds musicals caracteritzen les seves cançons i afegeixen personalitat a cada un dels talls sense perdre cohesió.

Guitarres psicodèliques, lletres personals, bases amb alegria rítmica i llengua catalana. Entre les seves referències musicals es troben Cala Vento, El Petit de Cal Eril i Real Estate.

- Publicitat -

Actualment Montflorit està polint el seu nou treball, un segon EP, gravat a l’estudi Barceloní Caballo Grande que veurà llum la primavera de 2023 sota l’espasa del segell Estudio Mazmorra (Medalla, Zarza, RR, The Saurs), on aposten per dur més amunt l’energia sobre l’escenari.