Foto: Guillem Clapés

Aquest divendres, l’artista sabadellenca de vint-i-dos anys Berta Clapés publica el seu primer single, ‘Loving You’. Una cançó pop-rock que parla de l’addicció que causen les relacions tòxiques amb tots els seus extrems, els moments romàntics i de passió, i els de dubtar d’un mateix, o les “red flags”. Inspirada en una sèrie estatunidenca, va escriure aquesta cançó a mitjans del 2020 i la va gravar el 2022 a Green House Studios amb el tècnic i productor Jordi Mateo López.

‘Loving You’ és el primer single de l’EP debut de Berta Clapés, que comptarà amb sis cançons originals de l’artista i sortirà pròximament. Fins ara es pot observar la seva trajectòria artística en les seves publicacions en les xarxes socials, on es poden trobar tant cançons originals com versions dels artistes que l’inspiren, com serien Taylor Swift, Ed Sheeran o Nina Nesbitt.

La cançó es publicarà a totes les plataformes digitals, inclosos iTunes, Spotify, i xarxes socials com TikTok i Instagram.

- Publicitat -