Laters és un grup de música lleidatà format per l’Ester Aventín, cantant, compositora i frontwoman, a qui acompanyen el Pep Saula als teclats, el Marc Monclús a la guitarra, el Joel Campo al baix i el Pau Pujol a la bateria.

La seva música viu a a cavall entre el mainstream i l’indie, entre l’electrònica i els sons orgànics, entre l’extraversió i la introspecció, entre la llum i la foscor.

Després d’haver penjat tot de covers en format “live session” a les xarxes, ara llancen el seu primer single “The Forest Of My Thoughts”. En aquest primer senzill Laters canta en anglès sobre la incertesa que provoca l’amor que està a punt d’escapar-se.

- Publicitat -

“The Forest Of My Thoughts” compta amb melodies enganxoses i una producció electropop de la mà del productor lleidatà Víctor Ayuso. El senzill va acompanyat d’un videoclip ambientat en la natura dirigit per alumnes de l’ESCAC.

Laters no deixa de ser una mostra de les personalitats i les vides de cinc joves que s’atansen a la vintena: les seves alegries, els seus problemes, els seus amors, les seves inquietuds…

Amb una proposta pop fresca i rica artísticament arranquen la seva carrera amb un primer senzill que és tota una declaració d’intencions.

Aquest és el primer senzill d’un EP que el grup publicarà el setembre.