A Primera Fila sempre ens ha agradat fixar-nos en joves artistes que comencen a despuntar en el món de la música.

És el cas d’Edu Gil, un jove músic que vam descobrir fa pocs dies gràcies a Socunbohemio, que va compartir una història d’Instagram on recomanava una cançó de Gil. Ens va agradar molt com sonava i vam pensar que n’havíem de fer un article al web. Ens ho vam deixar anotat, però amb la feina que tenim aquests dies amb resums de l’any se’ns va passar per alt.

Però el destí estava escrit i era evident que a Primera Fila havíem de parlar d’ell, i ahir mateix rebíem un missatge al nostre Instagram del mateix Edu que ens parlava del seu projecte. Va ser fantàstic, perquè ja teníem ganes de parlar-ne i aquesta vegada no ho deixaríem passar per alt.

- Publicitat -

El dia 10 va editar el seu primer EP anomenat “Sobretot d’amor“, que com explica Gil, recull 7 cançons que ha anat fent des de que va començar el confinament, i va anar jugant amb el garage band d’un ipad mini que tenia per casa. En cap cas pensava compartir-les, però finalment va triar bé i ara tots podem gaudir del que ell anomena un “caos tendre, cursi i honest, que parla de qüestiones vitalistes i quotidianes, però també d’històries personals i sobretot d’amor.

Nosaltres ja l’hem escoltat i n’hem parlat, ara heu de ser vosaltres els qui podeu gaudir de la seva dolça veu i d’unes cançons que de ben segur us remouran i faran sentir coses, sobretot d’amor.