La Plaga N11 és elegància desvergonyida, actitud, energia i consciència davant tota la injustícia que ens envolta. Una proposta diferent i fresca fins a l’atreviment que ha vingut per fer-se un gran lloc a l’escena musical.

Resultat de la confluència de 6 joves músics amb una formació excel·lent i el bagatge d’haver format part de bandes com Ojo de Buen Cubero o Los Barrankillos, entre d’altres. Per fi junts defensen una recepta artística profundament pensada i treballada.

Produïts per Carlos Manzanares, qui ha treballat amb artistes com El Kanka, Arnau Griso o El Niño de la Hipoteca, ja han començat a captivar el públic amb els seus contundents i festius directes.

- Publicitat -

‘Fem un crit’ és un segon avançament, un cant a l’esperit. Una cançó que desprèn aires de llibertat, l’única paraula a la qual tothom vol retre honors. És una cançó destinada a acompanyar-te en un viatge emocionant cap a l’esperança d’un futur millor. La seva música va des del swing i el pop fins al rock més melòdic, passant per un reggae com el que presenten amb ‘Fem un crit’. La Plaga N11 manté la seva aposta de futur amb l’estrena del seu segon treball, el qual veurà la llum la primavera de l’any vinent.