El seu primer EP, publicat per Hiddentrack DIY es titula “Què hi vols fer?“, i dona nom al single, que ja està disponible a plataformes digitals. El dissabte 23 d’octubre s’estrena el videoclip de la cançó: una metàfora curiosa de com han viscut la música i com la volen viure a partir d’ara.

Joa Lwest és un projecte musical de pop d’autor format per Marc Esteve (guitarra i veu) i Ferran Cortés (ritmes, sintetitzador i samplers). La seva música neix de textos i poemes escrits a quatre mans. Són relats propers i íntims que tenen un rerefons oníric molt personal. Un cop madurs, els escrits prenen forma a través de melodies i guitarres lluminoses sota un ideari pop.

La resta de l’Ep es publicarà el divendres 29 d’octubre. La seva proposta conceptual parteix d’un nucli a duet que juga entre sonoritats electròniques i guitarres elèctriques, creant diferents atmosferes dins de cada cançó. A través de bases de samplers, loops i una veu que passeja entre la simplicitat pop i la profunditat indie, les lletres es fusionen amb efectes i distorsions.

- Publicitat -