El grup lleidatà Sexenni publica aquest divendres el seu nou single ‘El Puma’, una cançó festiva i estiuenca on, combinant el català i el castellà, s’adverteix a un amic dels perills del vici i la festa fins a desistir i dir-li: “¡Déjalo Bailar!”.

Aquest llançament va acompanyat d’un divertit videoclip i d’una extensa campanya promocional a les xarxes socials.

Sexenni comença al 2019 amb el seu primer single, Lleida Town, que es va convertir en un èxit viral per les terres de Lleida. Durant aquest últim any han tret singles com Crema Catalana (en col·laboració amb Yung Rajola), Mama i No Ho Sabia.

- Publicitat -

El Puma suposa un pas cap a una nova era per Sexenni, doncs la formació es decideix a encarar un so entre les sonoritats urbanes del trap i del reggaeton però que viu de l’ús d’instruments reals: es combinen trompetes amb samples, guitarres amb sintetitzadors…

Per tal d’aconseguir-ho, el grup no només està format per dos cantants/rapers, sinó s’ha reforçat amb el suport d’una banda de cinc persones amb bateria, baixista, guitarrista i secció de vents.