Et volem parlar dels Mosaic, un grup format per en GeryB, en Roger Jordán i l’Adrià Olshanetsky i que acaben de presentar ‘Ets tu’, una primera cançó que arriba per la necessitat de donar les gràcies al sector cultural, en un dels moments més complicats dels darrers temps.

Mosaic arriben amb ganes de cantar al món que ja són aquí i que tenen un bon grapat de noves propostes que conquistaran a tot tipus de persones.

En Gery va començar de ben petit al conservatori de música i des de llavors es va convertir en el lloc on podia sentir la llibertat de parlar de tot. Darrerament hem pogut veure les versions que ha fet com a GeryB de grups com Doctor Prats, Buhos o del cantant Nil Moliner, que han triomfat a la xarxa.

- Publicitat -

Amb ‘Ets tu’ participen en el concurs “Canta per la teva llengua“, organitzat per Parlem Telecom i Flaixbac, on es busca el nou èxit de la música en català.