El 9 de febrer és la data que els barcelonins Quiròfan publicaran el seu esperat primer disc “Mil Motius“.

El grup es va formar l’estiu del 2018 al barri d’Horta de la ciutat de Barcelona, on una colla d’amics van començar a fer cançons autoproduïdes i compartint-les a les xarxes perquè els seus amics les gaudissin.

Mica en mica es van anar professionalitzant fins a adoptar la formació actual amb Armando Calderón: Veu i Guitarra, Rai Jiménez: Guitarra i veu, Lluc Bonal: Clarinet i veu, Pau Vilalta: Teclat i veu, Edgar Roig: Baix, Lluc Artigal: Bateria i Joan Alós: Trompeta.

- Publicitat -

Quiròfan s’especialitzen per fer una música molt eclèctica que va des d’influències dels grups de rock clàssic dels anys 70, fins a grups pop de l’actualitat, deixant una sensació de bon rotllo en cadascuna de les cançons que han presentat fins al moment.

Des de fa algun temps ja podem gaudir de ‘Sense Motiu’, una de les cançons del disc, que ve acompanyada d’un videoclip estrenat fa cosa d’un mes.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por QUIRÒFAN (@quirofan)