VALENCIA 14/1/2020 Mireia Vives i Borja Penalba FOTO MIGUEL LORENZO

Mireia Vives i Borja Penalba són dos artistes en solitari que han format un duet musical de veu amb guitarra. Mireia, procedent de la localitat de Llíria al Camp de Túria i Borja, de València, van publicar el seu primer disc junts el 2016.

Actualment tenen tres discs publicats. L’últim d’ells és una fusió entre poesia, música i il·lustració. Aquest LP es va produir gràcies a una campanya de micromecenatge que va duplicar el seu objectiu.

- Publicitat -

Desfici són un grup procedent de diferents comarques del País Valencià, ja que tenen membres a l’Horta Sud i l’Horta Nord, dues comarques que rodegen la ciutat de València, i del Baix Vinalopó i l’Alcoià que estan situades a la província d’Alacant.

L’agrupació va néixer el 2018 amb la intenció de fer un mestissatge valencià més canyer que de normal.

Fran Yera és un cantant de hip hop i rap de la comarca de l’Horta Nord. El 2018, després de 7 anys de trajectòria musical amb el grup valencià Atupa, Fran va decidir començar un nou projecte en solitari.

Menerva és un grup procedent de les localitats de La Vila Joiosa, Orxeta i Altea, a la Marina Baixa. La banda va començar aquest projecte fa tan sols un any, ja que els integrants, músics de carrer, procedien d’altres grups i volien pegar un gir a la seva carrera musical.

El seu estil és una mica complicat de definir, ja que no es volen tancar a res i volen deixar fluir les seves idees. Continuen experimentant i buscant el seu propi estil, però amb l’estil que més gaudeixen tocant i amb el que més es poden arribar a identificar, es una mescla entre la música disco i el funk.