Us recomanem quatre grups més del panorama musical valencià: NUC, Prozak Soup, Pau Alabajos i Almorranes Garrapinyaes.

NUC és un grup de la comarca de La Safor. Els components d’aquesta agrupació, després de passar per altres, van decidir donar forma a aquest nou projecte el 2016. NUC fusiona el rock amb l’indie i algunes pinzellades de pop.

- Publicitat -

Prozak Soup és una banda nascuda el 2014 de La Safor i l’Horta. El seu estil és el més diferent de tots els grups del País Valencià, ja que mesclen l’electrònica i el posthardcore. Aquest grup crea una experiència nova i molt diferent de la resta de grups del panorama musical valencià.

Pau Alabajos és un cantautor actiu des del 2003 de Torrent, l’Horta. Aquest artista ha rebut diversos premis com el premi Ovidi Montllor el 2006 i 2008, el premi Enderrock al 2008, el premi Muixeranga al 2009 i al 2011, va ser guardonat amb el premi de la Fundació Gaetà Huguet.

L’estil de Pau Alabajos és el folk, un estil musical que parteix de la música popular i tradicional per arranjar-la.

Per últim parlarem d’Almorranes Garrapinyaes. Aquesta banda es va formar a la localitat de Betxí (Plana Baixa) el 2004, i a poc a poc, la localitat dels diferents membres del grup es va anar ampliant a diferents pobles de la comarca de La Plana. Almorranes Garrapinyaes s’endinsa dins del ska-punk, un concepte que pot semblar complicat d’entendre, però es pot traduir com música que fa ballar i de la terreta.