Us portem una nova entrega de recomanacions de grups del País Valencià. En aquesta entrega tenim grups que presenten propostes musicals molt joves amb poca experiència i d’altres amb un poc més de carrera musical. Si us heu perdut les anteriors parts, les podeu trobar clicant aquí.

Koda és el nom artístic d’Aina Nogueroles, una jove rapera de tan sols divuit anys procedent de Polinyà del Xúquer, la Ribera Baixa. Aquesta jove, junt amb Vikarro, el seu productor i també raper, han donat vida a uns quants temes que a poc a poc ho van petant.

- Publicitat -

Los Funkers són un grup de nois de Torrent, l’Horta, que va barrejant temes en català i en castellà. Aquesta agrupació va començar fa vuit anys entre quatre amics i a poc a poc van anar integrant més gent a la banda. Encara que no tenen molt definit el seu estil, en els pròxims projectes acabaran centrant-se en un gènere.

La Fulla Kaduka és una banda de l’Horta de València i les Valls de Sagunt amb una proposta activista que pretenen revolucionar els cinc sentits de l’oient amb una barreja d’estils com el jazz, el reggae i el rock.

El Tio la Careta és un grup de València ciutat que barreja diversos estils musicals. A les seves cançons podem trobar diferents ritmes on fusionen el reggae, el rock, el funk, el punky i el ska.