A vegades tenim la mania d’anar a buscar les coses a fora, quan aquí a Catalunya es fa música urbana de qualitat i que triomfa entre els més joves (i els no tan joves).

Avui anem fins a Badalona per parlar dels Tixin’, un grup que combina des del trap, passant pel R&B o el dancehall.

Van iniciar-se amb aquest projecte el 2017 i ja el primer any van sonar amb força al costat d’altres noms que estan revolucionant l’escena urbana del país.

- Publicitat -

Abans no es publiqui el seu pròxim disc que arribarà al llarg de l’estiu i que inclourà 13 cançons i algunes col·laboracions, han compartit a través de les diferents plataformes com Spotify o Youtube un EP “Pixin” format per cinc peces que se sumen a altres que havien publicat anteriorment com ‘Temps al temps’ o ‘Amunt i avall’.

La majoria de les cançons han anat acompanyades de vídeos que han agradat molt entre el públic adolescent. I és que per exemple ‘Temps al temps’, parla d’una història d’amor adolescent i això fa que els joves se sentin molt identificats amb les lletres. Algun dels vídeos suma més de 100 o 200.000 reproduccions al seu canal de Youtube.