La riuada que esperàvem apareix en forma de dotze noves melodies de la formació Jo Jet i Maria Ribot. Amb la seva inconfusible capacitat per emocionar, el grup ens porta un conjunt de temes que beuen dels records i les històries dels nostres avis i àvies. L’àlbum RIBERA arriba amb expectació després que la banda sorprengués amb AIGUA DE MAIG la passada primavera, una de les cançons més ben rebudes per una comunitat fidel, que s’han forjat des de fa més de deu anys.

JJMR torna amb la seva essència intacta: fent sacsejar les emocions amb un conjunt de notes arrelades a la memòria dels nostres ancestres. Un disc que et connectarà amb les arrels i que es construeix com un pont entre generacions.

Jo Jet i Maria Ribot inicia una nova etapa amb un dels llançaments més esperats, el seu cinquè àlbum RIBERA, amb el que consolida encara més la seva posició com a referent notable en el panorama musical català, després de celebrar, amb l’última gira, els deu anys de música.

- Publicitat -

La discografia prèvia de JJMR és caracteritzada per discos carregats de sinceritat, poesia i introspecció, amb títols destacats com FEBRER//AGOST, el preuat “sant llorenç” o el senzill preferit dels temps de pandèmia: “per avorriment”.

Pel que fa a la formació, des de fa un temps s’ha incorporat a la família Marina Lluch, inicialment com a bateria i a partir de 2024 també com a guitarrista i cantant, emergint com a membre indispensable del projecte. Aquesta renovada proposta manté l’essència íntima i emocional que caracteritza els seus directes habituals, tot presentant-ho d’una manera mai abans vista. La banda segueix explorant noves dimensions artístiques i consolidant la seva presència innovadora i punyent en l’escena musical.