Galgo Lento, una de les noves veus més destacades de l’escena musical independent, presenta el seu esperat àlbum COPILOT (Luup Rds). Aquest treball gira al voltant de la dualitat sonora i el doble sentit narratiu, oferint una experiència musical i conceptual única. Totes les cançons descriuen diferents situacions viscudes dins d’un cotxe, sovint explicades des de la perspectiva del copilot. Els temes inclouen accidents de cotxe, declaracions d’amor, i retrobaments, sempre des de dos punts de vista diferents, creant una narrativa no lineal que convida a la reflexió.

A través d’aquest viatge sonor, COPILOT aprofundeix en la importància de la figura del copilot, una persona que no està al centre de l’acció però que resulta essencial perquè el pilot pugui complir amb el seu objectiu. Aquesta metàfora es reflecteix en cada una de les cançons, aportant un sentiment de companyonia, suport i col·laboració.

Aquest nou àlbum promet consolidar Galgo Lento com una de les propostes més originals del panorama musical català i convertir COPILOT en una de les sorpreses més esperades de la temporada.

- Publicitat -